SELG MER MED ANNONSERING PÅ SOSIALE MEDIER

Få maksimalt ut av annonsering på facebook og instagram.
SNAKK MED OSS I DAG!

Vi kan hjelpe deg med å starte annonsering på sosiale medier eller ta annonseringen du allerede gjør til et nytt nivå. Har du prøvd deg frem med litt boosting av poster? Får du ikke de resultatene du ønsker? Vi vet hvordan du kan skape gode resultater med annonsering på sosiale medier.

Facebook er en vanvittig stor plattform hvor mulighetene for vekst og lønnsomhet er veldig store. For å klare å forstå omfanget, mulighetene og størrelsen av Facebook, trenger du kompetanse som kan utnytte den i aller største grad.

Vi forstår og vet hvordan etter mange år med prøving og feiling hva som skal til for å få gode resultater på Facebook. Noen av våre kunder har hatt stor effekt og gode resultater på denne plattformen.

La Facebook gjøre jobben

Facebook er et enormt annonse-maskineri og sitter på mye informasjon om oss brukere i forhold til mange andre steder på internett. Det handler om å forstå hvordan å benytte seg av innsikten på sosiale medier og ha god struktur på annonseringen.

Hvorfor vi anbefaler annonsering på sosiale medier

Når det kommer til det å hente inn nye kunder, påvirke brukerne i "trakten" din og selge produktet ditt, finnes det ikke et bedre sted enn på sosiale medier akkurat nå.

Kostnaden for annonsering er relativt lav og skaleringsmulighetene helt enestående. Alltid en kost/nytte vurdering naturligvis, og en må gjøre en god vurdering på produkt og tjeneste.

Har du tenkt til å investere annonsekronene digitalt, er sosiale medier i mange tilfeller en av de første stedene du bør starte.

Hva vi kan gjøre for deg:

  • Effektiv annonsering: Flere henvendelser og mer salg. Garantert!
  • Facebook shopping ads: Gjør nettbutikken tilgjengelig på facebook og instagram.

Når vi jobber med sosiale medier er vi avhengig av at du har innhold som kan brukes. Har du ikke innhold? Ta kontakt med oss, så kan vi hjelpe deg å komme et steg videre.

Dine muligheter

Hvorfor bruke growup?

Vi tenker effekt og resultat for kundene våre. Ønsker du mer oppmserksomhet, leads eller salg i nettbutikken? Vi er helt sikre på at vi kan skape gode resultater for deg.