KONSULENT TJENESTER

Med innsikt, analyse og god forretningsforståelse vet vi hva som er viktig å tenke på når du skal investere i digitale tjenester.
SNAKK MED OSS I DAG!

Vi utfører enkelt-leveranser og fasiliterer for kunder som har utfordringer med egen nettløsning og/eller markedsføring,

Det krever selvfølgelig litt kartlegging, men det kan være lønnsomt for bedrifter som har begrensede ressurser eller forståelse internt, hvor en nettløsning eller markedsføring er forretningskritisk.

Skal du velge nytt byrå? Står valget på ny nettbutikkleverandør?

Snakke med oss først, så vet vi hvilke grunnlag som må legges før en ny leverandør skal inkluderes.

Nettbutikk

Vi vet hvilke nettbutikk systemer som er best for din bedrift. Alt fra CMS (nettbutikkløsning) til betalingsløsning. Vi er leverandør-agnostiske, som betyr at vi ser på helheten og det langsiktige behovet først. Så ser vi på samarbeidspartnere og teknologi som vi mener er riktig for din bedrift. Det er din bedrift og markedsføring som danner grunnmuren.

Vi utvikler ikke nettbutikker "inhouse", men kan fasilitere for produksjon gjennom et stort nettverk av leverandører og samarbeidspartnere. Samtidig mener vi at vi er blant de beste til å bestille denne typen tjenester på vegne av kundene våre.

Nettsider

Vårt kommersielle fokus i markedsføring, SEO og kundeinnsikt gjør oss til et av de beste miljøene å starte planleggingen og gjennomføringen av nettsiden til bedriften din. Vi vet hva som fungerer, hvordan det fungerer og hva som skal til for å få mer oppmerksomhet og bedre synlighet i søkemotoren.

Vi utvikler ikke nettsider "inhouse", men kan fasilitere for produksjon gjennom et stort nettverk av leverandører og samarbeidspartnere. Samtidig mener vi at vi er blant de beste til å bestille denne typen tjenester på vegne av kundene våre.

Startups

Vi jobber med flere startups og det er arbeid vi setter stor pris på. Det er noen av de mest givende prosjektene vi har. 

Ikke alle startups henter inn kommersielle markedsførere som forstår det digitale, tidlig nok. Vi mener det har stor påvirkning på både produktutvikling, men også hvordan produktet skal gå til markedet.

Strategi i markedsføring

Alle bør ha en god markedsføring strategi. Det er alt for ofte at bedrifter ikke jobber med bærekraftige strategier før de starter markedsarbeidet.

Det kan ofte bli nedprioritert foran kortsiktige salgsgevinster, fordi det er målbare aktiviteter.

En god, men enkel strategi, hjelper mye på de kortsiktige aktivitene i markedsføring.

Få hjelp til å utarbeide et godt strategi grunnlag for bedriften din.

Dine muligheter

Hvorfor bruke growup?

Vi tenker effekt og resultat for kundene våre. Vi kjenner det digitale økosystemet og vårt fokus på data og innsikt forstår vi hva som er best for din bedrift. Sikre resultatene med oss!