MARKEDSFØRING FOR NETTBUTIKK

Ta nettbutikk salget til nye høyder. Selg mer med godt organisert markedsføring.
SNAKK MED OSS I DAG!

Det å drive nettbutikk i dag krever mye. Det krever god organisering, vilje og ikke minst et godt produkt som folk ønsker å kjøpe.

Når dette er på plass må det legges en god plan, og iverksette riktige tiltak som øker trafikken til nettbutikken din.

Er du en stor aktør innen netthandel fra før, handler mye om å øke lønnsomheten eller investere i vekst. Uansett om du er en stor eller liten nettbutikk er mye av strukturen, disiplinen og produktutvalget like viktig. 

Få fart på salget i nettbutikken din

En av våre kjerneområder er organisert, effektiv og skalerbar markedsføring for nettbutikker. I praksis betyr det hovedsakelig gjennom digital annonsering og organisk vekst. Naturlig spredning av produkt/merkevare og annonsering på Google og Facebook.

Vi forstår dataen du sitter på og henter verdifull innsikt. Hele grunnlaget for å kunne få til god markedsføring for nettbutikk er å benytte seg av dataen til kundene du allerede har, og de potensielle nye kundene du kan få. Har du ikke kontroll på dette, er det helt nødvendig å gjøre tiltak for å få det.

Skalering av annonsering og organisk vekst for økt inntekt er noe vi virkelig kan.

Økt lønnsomhet med god organisering

Det handler ikke alltid om å “trykke på bryteren”, men også vite hvilke brytere du skal slå av. Godt organisert markedsføring er nøkkelen for effekt.

Det digitale økosystemet kan føles overveldende. Derfor kan det være smart å få hjelp på veien, slik at du slipper å bruke penger på ulønnsomme aktiviteter.

Vi hjelper deg med å få fart på salget i nettbutikken din.

Dine muligheter

Hvorfor bruke growup?

Vi tenker effekt og resultat for kundene våre. Vår metode for å gjøre effektiv markedsføring for netthandel har høy standard og vi garanterer gode resultater for nettbutikken din.