Team growup

Et lite team med stor påvirkningskraft
Magnus Dahlgren
Markedsfører - Partner
+47 995 24 710
Christian Bache-Mathiesen
Markedsfører - Partner
+47 458 32 787

Hva ville det betydd for deg om du og din bedrift solgte flere produkter eller tjenester, eller fikk flere henvendelser via nettsidene dine?

Gjennom vår kunnskap og lange erfaring innen digital markedsføring kan vi hjelpe deg og din bedrift med å nå ut til flere riktige kunder, investere smartere og øke fortjenesten. I tillegg til bred kompetanse innen feltet har vi også lokal kunnskap og kompetanse innen mange bransjer, som er svært viktig for mange bedrifter når de skal velge samarbeidspartner.

Vi ser at god kommunikasjon og åpenhet er en viktig nøkkel for å drive et effektivt og godt samarbeid. Da kan vi levere fantastiske resultater sammen.

Hvem er vi?

Growup AS er et nystartet selskap (2020) med fokus på vekst for bedrifter med digital markedsføring, og vi holder til i Fredrikstad.

Vi effektiviserer markedsføring ved bruk av teknologi, slik at vi kan jobbe mer strategisk og skape vekst for deg som kunde.

Vi tar de fleste beslutninger basert på innsikt. Derfor har vi fokus på å få god kontroll på kunde- og markedsdata.

Tidligere erfaring fra selskap som: 

  • Power, XXL, Montér, Hageland, Codex Advokat, Europris, Volvat, Soundgarden, Fjellpulken, m.fler.

Verktøy og plattformer vi bruker i det daglige:

  • Google Ads, Google Analytics, Google Tag Manager, Google Data Studio, Google Search Console, Google Merchant Center, Bing, Facebook Business Manager, Linkedin, Webflow, Zapier, Convert Kit / Mailchimp, Hubspot, Screaming frog, Semrush, Ahrefs, Hotjar.

Nettbutikkplattformer vi har erfaring med:

  • Shopify, Woocommerce (Wordpress), Magento, Mystore, 24nettbutikk, Litium, Wix, Squarespace m.m.