GOOGLE ADS

Få flere leads og mere salg. Start med Google Ads, eller forbedre eksisterende konto. Vi er spesialister på Google annonsering.
SNAKK MED OSS I DAG!

Google Ads

Google Ads (tidligere Google AdWords) gir deg muligheten til å nå mulige kunder som er ute etter produktet eller tjenesten du tilbyr. Det er en av få kanaler hvor din bedrift kan komme rett foran øynene på kjøpeklare kunder.

Informasjonen og innsikten vi kan hente på potensielle kunder, er helt unikt i digital sammenheng. Kombinert med kundeinnsikten du sitter på selv og data vi kan hente ut av google plattformen, gir oss mye verdifull informasjon vi kan bruke.

De fleste bedrifter bør maksimere mulighetene med google annonsering. Noen for synlighet, men viktigst av alt, flere kunder og økt salg.

Skalèring av eksisterende Google Ads konto

Har du en aktiv Google Ads kampanje, men er usikker på hvordan du kan skalere kampanjen med god lønnsomhet? 

Vi håndterer store Google Ads volum og gjør effektiv skalering av eksisterende kontoer.

Om du er en mindre aktør med kr. 5000 - 20 000 i budsjett pr. mnd. eller en større bedrift med kr. 200 000 + pr. mnd. Har vi kunnskapen og erfaringen som skal til for å ta salg og effekt et hakk opp.

"Ingen binding"

Vi mener at kundene selv skal eie google aktiviteten sin. Det betyr full eierskap til konto, og alt som følger med i Google universet. Det betyr også at vi aldri låser deg i tunge avtaler eller "up front" års-betaling.

Dette er ikke en tjeneste som skal betales og glemmes. Google ads er en levende "organisme" som krever pleie over tid og er for mange en sentral del av markedsføringen. Det må behandles sånn.

Google Ads, ikke bare betalt søk

Youtube, banner/video annonsering og shopping kampanjer er tilgjengelig gjennom Google Ads. Det betyr at vi kan få enorm rekkevidde på annonsering om det er nødvendig, eller kun fokusere på noen utvalgte områder.

Google Ads og netthandel

De største nettbutikkene bruker millioner av kroner på Google Ads. Det er en av de viktigste kanalene for netthandel i dag. De fleste av kundene våre tjener mye penger gjennom google betalt søk.

Føler du at nettbutikken din ikke får maksimalt ut av Google? Mistenker du at du bruker mer penger enn du trenger å bruke?

Vi kan hjelpe deg med å kartlegge mulighetene dine på Google og hvilke områder/kategorier du skal ha fokus på.

Dine muligheter

Hvorfor bruke growup?

Vi tenker effekt og resultat for kundene våre. Vi drifter og kjører kontinuerlig suksessfulle Google Ads kontoer og kampanjer, og er helt sikre på at vi kan skape resultater for deg.